top of page

Sobre mi

Pere Girbau Pladelasala ESCAC

Des de petit he tingut interès principalment pel cine i per la música. Seguint l'impuls natural d'aprendre i poder jugar amb aquests dos elements, vaig cursar els estudis de música a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i posteriorment vaig llicenciar-me en cinematografia a l'Escola Superior de Cine i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC). 

He guanyat en tres ocasions el Festival Audiovisual Miquel Obiols, del reconegut director de fotografia Tomàs Pladevall.

El 2019 vaig realitzar i produïr un espectacle audiovisual juntament amb en Carles Girbau sobre el llibre "La Fàbrica" de Miquel Martí i Pol, com a encàrrec per la Fundació Miquel Martí i Pol. 

El 2021 vaig dirigir "Aquesta Nit", un curtmetratge sobre la discriminació racial a Catalunya que ha estat seleccionat en nombrosos festivals nacionals i internacionals.

https://distributionwithglasses.com/aquesta-nit/

La Mort Petita, on vaig treballar-hi dirigint la fotografia, ha guanyat el primer premi al millor curtmetratge al festival BCN Film Fest. 

Niuada, on he dirigit la fotografia, ha estat seleccionat en nombrosos festivals nacionals i internacionals i entre d'altres nominat a millor producció internacional al festival BFI Future del British Film Institute. També ha guanyat el premi al millor curtmetratge espanyol al festival Filmets. 

https://distributionwithglasses.com/niuada/

Contacte

Correu electrònic: peregirbi@gmail.com

  • Instagram
bottom of page